“Gods woord zichtbaar maken, dat is mijn verlangen”

Mijn naam is Iris, het gezicht achter ‘Made by Iris’, ik ben getrouwd en mama van drie prachtige kinderen. Ik geniet enorm van het moeder zijn en mijn gezin. Na mijn opleiding pedagogiek heb ik zes jaar gewerkt als gastouder en sinds een paar jaar ben ik werkzaam als juf op de peuterspeelzaal.

Door de producten die ik maak wil Gods woord zichtbaar maken in de huizen.

Begonnen met stof…

Made by Iris is begonnen als hobby. In 2015 ben ik achter de naaimachine gaan zitten om voor mijn zoontje een vlaggenlijn te maken. Ook nam ik geregeld een zelfgemaakt cadeautje mee op kraambezoek. Dit werd zo gewaardeerd dat mensen zelf kraamcadeautjes gingen bestellen en er ook andere producten werden gemaakt wat ik kon gaan verkopen.

…en daarna kwam hout!

Het maken van houten producten is begonnen met het schilderen van een bijbeltekst op steigerhout voor in mijn eigen huis. Een leven dicht bij God is namelijk een groot verlangen van mijn hart. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en het is mooi om te weten dat het woord van God nu al in zoveel huizen een plekje heeft gekregen. Vaak teksten die voor mensen een bijzondere betekenis hebben. Ieder tekstbord wat ik maak is persoonlijk en authentiek, dat maakt het werk zo ontzettend mooi!